Valitse sivu

Mattotyöt

Tiedustelut ja työtilaukset

Mattotyöt

Monikäyttöisyytensä vuoksi mattopinnat tarjoavat useita
vaihtoehtoja erilaisiin tiloihin. Urakoimme isot ja pienet mattotyöt niin rakennusliikkeille kuin yrityksillekin. Muovimatto on kestävä ja helppohoitoinen valinta. Muovimatto on ajan saatossa jäänyt vähemmälle huomiolle, mutta on silti usein erinomainen valinta. Se onkin nykypäivänä suosittu valinta tilaan kuin tilaan ja siitä saa jopa niin “aidonnäköistä”, että eroa aitoon kivi- tai puulattiaan on vaikea nähdä. Muovimatto on varma valinta esimerkiksi toimistoissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Kitkamuovimatto soveltuu hyvin kosteisiin tiloihin. Se on turvallinen, helppohoitoinen ja kestävä – kestää jopa viisikymmentä vuotta oikein hoidettuna!

            Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla tai edustamallasi taholla on projekti, johon haluat ammattitaitoisen kumppanin.

MIKSI MUOVIMATTO?

  • Kestävä – kestää oikein hoidettuna jopa 50 vuotta.
  • Helppohoitoisuus
  • Akustiikka – hyvä valinta, kun halutaan tilasta akustisesti viihtyisä.
  • Laaja valikoima – kattava niin värien kuin pintojen suhteen.
  • Myös PVC-vapaita muovimattoja – eivät sisällä pehmittimiä.
  • Muovimatoilla voidaan vähentää askelääniä ja maksimoida kestävyyttä esimerkiksi julkisissa tiloissa tai teollisuudessa. Mahdollisuuksiin sisältyy myös staattista sähköä poistava materiaali. Muovimatto on helposti hoidettava ja puhtaana pidettävä – siksi monet suosivat muovimattoja esimerkiksi julkisissa tiloissa.

MUOVIMATTOJEN ASENNUKSET

Muovimatot tarjoavat sopivan ja kestävän ratkaisun moneen eri käyttötarkoitukseen. Muovimatto kestää kovaa kulutusta, on joustava sekä vaimentaa hyvin ääntä. Muovimatto on sekä lämmin että helppohoitoinen vaihtoehto lähes mihin tahansa tilaan, jossa liikkuu ihmisiä. Muovimatoista löytyy myös nykyisin erittäin tyylikkäitä kuviointeja sekä loputon määrä värivaihtoehtoja.  Matto tarjoaa usein edullisemman vaihtoehdon kosteiden tilojen lattiaratkaisuksi. Meidän hoidamme kaikki mattotyöt ammattitaidolla. 

 

KOKOLATTIAMATOT

Kankainen kokolattiamatto puolestaan soveltuu viimeistelemään asuintilojen sekä yleisten tilojen yleisilmeen. Kankainen kokolattiamatto myös lisää mukavuutta jalkojen alla sekä vaimentaa askellusta.Kokolattiamatto on muutakin kuin vain näkyvä pinta. Se on maton näkyvän osan ja rakenteen muodostama kokonaisuus. Jotta kokolattiamatto kestäisi ja täyttäisi sille asetetut vaatimukset, on kokolattiamaton kaikkien osatekijöiden oltava yhtä korkealaatuisia. Meidän kauttamme saat aina ammattitaitoisen kokolattiamattojen asennukset tarpeidesi mukaan.

POHJATYÖT

Puramme vanhalta lattialta pinnoitteen ja teemme alustalle kosteusmittauksen ennen uuden maton asentamista. Pohjatyöt ja pohjamateriaalien asennukset ovat vuorossa seuraavaksi, jonka jälkeen seuraa itse muovimaton asentaminen. Asennusvaiheesssa olemme äärimmäisen huolellisia siistin lopputuloksen takaamiseksi. Asennustyön päätteeksi hoidamme myös loppusiivouksen.

Tarvetta mattotöille?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kantolan Parketti Oy

Nikkarinkuja 5
13720 Hattula

              kantolanparketti@kantolanparketti.fi