Valitse sivu

Muut palvelumme

Tiedustelut ja työtilaukset

MUUT PALVELUMME

Meidän kauttamme saat myös laajasti muita rakennuspalveluita, kuten muovillattojen asnnukset, laatoitustyöt sekä erilaiset remonnti ja korjausrakentamiset.

            Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla tai edustamallasi taholla on projekti, johon haluat ammattitaitoisen kumppanin.

MUOVILAATAT

  • Kestävä – kestää oikein hoidettuna jopa 50 vuotta.
  • Helppohoitoisuus
  • Akustiikka – hyvä valinta, kun halutaan tilasta akustisesti viihtyisä.
  • Laaja valikoima – kattava niin värien kuin pintojen suhteen.
  • Myös PVC-vapaita muovimattoja – eivät sisällä pehmittimiä.
  • Muovimatoilla voidaan vähentää askelääniä ja maksimoida kestävyyttä esimerkiksi julkisissa tiloissa tai teollisuudessa. Mahdollisuuksiin sisältyy myös staattista sähköä poistava materiaali. Muovimatto on helposti hoidettava ja puhtaana pidettävä – siksi monet suosivat muovimattoja esimerkiksi julkisissa tiloissa.

LAATOITUSTYÖT

Toteutamme kaikenlaisten pintojen ja tilojen laatoitustyöt ammattitaidolla. Olemme vuosien varrella toteuttaneet mm. lattia-, seinä-, kylpyhuone- ja takkalaatoituksia mitä erilaisimmissa kohteissa. Voimme tarvittaessa auttaa oikeanlaisen laatan valinnassa, markkinoilla on kattava määrä erilaisia väri ja koko vaihtoehtoja, joten annamme mielellämme vinkkejä valintaan.

 

REMONTIT JA KORJAUKSET

Teemme kokonaisvaltaisia kodin, asuntojen ja liiketilojen muutoksia varsin edullisesti. Jo pienellä pintaremontilla voit saada ihmeitä aikaan kotisi arvossa ja kokonaisilmeessä. Me teemme niin koko huoneiston kattavat huoneistoremontit kuin yksittäisten huoneiden kokoiset projektit. Voit sanoa hyvästi vanhoille, kuluneille lattioille ja kotinikkarin keskeneräisille projekteille – huoneistoremontin jälkeen kotisi on yhtenäinen paketti, jonka jokaiseen huoneeseen voi ihastua. Otamme mielellämme vastaan niin pienet kuin vaativatkin urakat töitä kaihtamatta

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kantolan Parketti Oy

Mäkeläntie 9
13130 Hämeenlinna

03 535 0300

              kantolanparketti@kantolanparketti.fi