Valitse sivu

Parkettityöt

Tiedustelut ja työtilaukset

 Parkettityöt

Parketti- ja puulattioiden asennus ja pintakäsittelytyöt ovat kuuluneet palveluvalikoimaamme alusta asti. Hoidammekin parkettityöt kokemuksella ja ammattitaidolla. Olemme urakoineet parketin ja laminaatin asennuksia rakennusliikkeille, yrityksille, yksityisille sekä kunnallisenkin puolen asiakkaille.

 Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla tai edustamallasi taholla on projekti, johon haluat ammattitaitoisen kumppanin.

PARKETIN HIONTA JA LAKKAUS 

Parketti- ja puulattian hionta edellyttää vankkaa osaamista ja ammattitaitoa.. Parketin hionta on lähes pölytöntä, ja koneemme keräävät sen lähes 99 % omiin pölypusseihinsa. Yleisesti ottaen erityisiä suojaustoimenpiteitä ei tarvitse tehdä. Vaativimmissa hiontatöissä se kannattaa kuitenkin ottaa huomioon. Meidän kanssamme lattian hionta on sujuvaa ja ammattitaitoista. Hiomme ja lakkaamme kaikki parketit ja lautalattiat tarpeidesi mukaan. Vanhakin parketti muuttuu kuin uudeksi hionnan ja lakkauksen jälkeen.

PARKETIN SÄVYTYKSET JA PETSAUKSET

Sävytyksissä, yleisin keino muuttaa alkuperäisen lattian väriä on lakan joukossa sekoitettuna pasta, jolla luodaan haluttu sävy. Yeisin ja halutuin sävytystyö on valkokuultolakkaukset.

Petsauksessa hiottu lattia petsataan haluttuun sävyyn ja petsattu lattia lakataan aina petsauksen jälkeen, jolloin lopputuloksena on helppohoitoinen lakkapinta.

 

PARKETTIEN ASENNUKSET

Asennamme uudet parketti tai lautalattiat. Parketin asennuksesta meillä on pitkä kokemus sekä myönnämme takuun kaikelle työllemme. Omaan kotiin kannattaa panostaa, sillä huolella valitut kestävät ja laadukkaat materiaalit ovat helppo pitää puhtaana ja kunnostaa tarvittaessa. Se luo lisäarvoa asunnollesi, ja on pitkällä tähtäimellä järkevä vaihtoehto.

Pohjatyöt

Lattiapintojen alapuoliset rakenteet ovat tärkeässä roolissa kokonaisuuden onnistumisessa. Useasti on järkevää poistaa vanhat tasoitepinnat timanttihionnalla ja puhdistaa vanhat betopinnat. Tämän jälkeen yleensä pinnat vaativat joko tasoittamista käsin, tai pumppaamalla. Näin ollen ei uuden asennettavan pinnan alle jää riskejä irtonaisista tasoitteista, tai vanhoista kaseiinia sisältävistä tuotteista.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kantolan Parketti Oy

Nikkarinkuja 5
13720 Hattula

              kantolanparketti@kantolanparketti.fi