Remontit

Remontit

      REMONTIT

Teemme kokonaisvaltaisia kodin, asuntojen ja liiketilojen muutoksia varsin edullisesti. Jo pienellä pintaremontilla voit saada ihmeitä aikaan kotisi arvossa ja kokonaisilmeessä. Me teemme niin koko huoneiston kattavat huoneistoremontit kuin yksittäisten huoneiden kokoiset projektit. Voit sanoa hyvästi vanhoille, kuluneille lattioille ja kotinikkarin keskeneräisille projekteille – huoneistoremontin jälkeen kotisi on yhtenäinen paketti, jonka jokaiseen huoneeseen voi ihastua.

 Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla tai edustamallasi taholla on projekti, johon haluat ammattitaitoisen kumppanin.

HUONEISTOREMONTIT

Kaipaako kotisi remonttia? Kokonaisvaltainen huoneistoremontti piristää kotisi ilmettä, ylläpitää sen arvoa ja lisää tietysti myös asumismukavuutta. Jotta huoneistoremontti sujuisi huoletta, se kantaa antaa asiantuntevan remontoijan hoidettavaksi.

Toteutamme monipuoliset huoneistoremontit vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Olipa kotisi sitten pientä pintaremonttia tai laajempaa saneerausta vailla, me toteutamme sen luotettavasti ja laadukkaasti. 

 SAUNA- JA KYLPYHUONEREMONTIT

Märkätilaremontit vaativat aina ammattilaisen tietotaitoa ja hyviä materiaaleja.

Toteutamme saunaremonttisi tai kylpyhuoneremonttisi kokemuksella. Meillä on tarvittavat VTT:n sertifikaatit märkätilojen vedeneristyksestä ja siveltävistä vedeneristeistä. Tilatessasi märkätilaremontin meiltä, voit olla varma, että saneeraus tehdään kunnolla alusta loppuun. Turvallisesti ja määräysten mukaisesti toteutettuna lopputulos tulee kestämään aikaa ja kulutusta.

 

KEITTIÖREMONTIT

Keittiö on useimmissa kodeissa eniten käytetty tila, joten ei ole aivan sama miltä keittiö näyttää ja onko se toimiva vai ei. 

Kun on aika uusia keittiösi tehdä siitä viihtyisämpi ja toimvampi me toteutamme yhdessä keittiökalustevalmistajien kanssa tarpeidesi mukaisen keittiön, jossa sinä, perheesi ja ystäväsi viihtyvät varmasti eikä toiminnallisuudestakaan tarvitse tinkiä.

Toteutamme kaikki keittiöremontit “avaimet” käteen periaatteella, jossa sinun ei tarvitse huolehtia kuin keittiökalusteiden valinnasta, missä toki myös autamme sinua tarvittaessa.

Tarvetta remontille?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kantolan Parketti Oy

Nikkarinkuja 5
13720 Hattula

              kantolanparketti@kantolanparketti.fi